7. novembril leidis restoranis Mood aset Tuleviku põlvkonnale (6-18.a.) suunatud etiketilõuna koos väikese tantsutunniga. Tantsulist osa juhtis lastele juba varasemalt tuttav Waldemar Munjos,
etiketist rääkis Erika Kolbakova.
Noortele külalistele oli ette nähtud 3-käiguline pidulik menüü:
Eelroaks pliin punase kalamarja, sibula ja hapukoorega, pearoaks küpsetatud maisikanafilee, ahjuaedviljade,
kartulipüree ning Veloute` kastmega ning desserdiks soe shokolaadifondant, valge shokolaadikastme, piimashokolaadi chipsi ja vaniljekasmega.
Kuigi vanemad istusid lastest eraldi toas, siis vahepeal piiludes said kasulikke näpunäiteid ka nemad. Lastele toimunud üritus väga meeldis ning loodetavasti sai õpitust ka midagi kõrva taha pandud. Ootame järgmisi kohtumisi!